Prohlášení o ochraně osobních údajů

Správce „DRACI co LETÍ.cz s.r.o.” si uvědomuje důležitost ochrany osobních údajů, dělá vše proto, aby vaše sdělené osobní údaje byly u něj v bezpečí.

Zpracování osobních údajů probíhá v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „ZOOÚ“), a o změně dalších zákonů a evropským nařízením GDPR.

Osobní údaje nepředáváme žádné jiné straně a chráníme je před jejich zneužitím.

Souhlasem udělujete společnosti DRACI co LETÍ.cz s.r.o., se sídlem Budapešťská 1491/5, 102 00 Praha - Hostivař, IČ: 016 34 160, aby v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů a nařízení GDPR zpracovávala jako správce osobní údaje dle podmínek níže. Souhlas se zpracováním udělujete dobrovolně samotným poskytnutím takovýchto osobních údajů prostřednictvím elektronického formuláře na webu.

Správce můžete kontaktovat na emailu: info@dracicoleti.cz. nebo písemně na adrese: DRACI co LETÍ.cz s.r.o., Budapešťská 1491/5, 102 00 Praha - Hostivař.

Zpracování osobních údajů

Zpracováváme osobní údaje, které od vás získáme nebo které nám poskytnete a to z následujících důvodů:

  • • Za účelem možnosti využívat naše služby, upozornit vás na změny v našich službách, poskytování průběžné pomoci a technické podpory našim uživatelům.
  • • Abychom byli schopni naše návštěvníky a uživatele kontaktovat za účelem zasílání obecných nebo personalizovaných oznámení týkajících se služeb nebo propagačních zpráv.
  • • Za účelem zařizování, garantování a nabízení určitých soutěží, událostí a propagačních akcí, sledování výsledků, kontaktování vítězů a předávání cen a získaných výhod.
  • • Za účelem plnění veškerých příslušných zákonů a jiných předpisů.
  • • Pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy a pro účely vedení uživatelského účtu.

Veškeré poskytované osobní údaje za výše uvedenými účely jsou poskytované zcela dobrovolně a vyjádření jejich souhlasu probíhá pomocí odesláním formuláře.

Osobní údaje můžeme zpracovávat i bez vašeho souhlasu pouze za účely:

  • • Plnění smlouvy jejímž předmětem je prodej nebo poskytnutí služby nebo produktu (např. k plnění smlouvy dochází nejčastěji v případě uzavření závazné objednávky, členstvím nebo užíváním určité služby).
  • • Plnění právních povinností, které pro nás vyplývají z obecně závazných právních předpisů.

Ochrana údajů

Data uložená u správce jsou chráněna zabezpečeným protokolem (HTTPS šifrovaný pomocí TLS), který chrání spojení mezi webovým prohlížečem návštěvníka Webu a serverem před odposloucháváním, podvrhy dat a umožňuje ověření identity uživatele, čímž minimalizuje riziko neoprávněného přístupu.

Internetový obchod dracicoleti.shop je umístěn na bezpečných serverech společnosti THINline s.r.o., IČ: 26747359, DIČ: CZ26747359, se sídlem Nádražní 42/82, 150 00 Praha 5 - Smíchov, vedená Městským soudem v Praze, Oddíl C, Vložka 91182.

Správce není zavázán sledovat anebo opravovat jakákoliv data poskytnutá návštěvníky Webu a žádným způsobem neručí za takováto data vložená návštěvníky Webu. Správce si vyhrazuje právo čas od času sledovat tato data a opravit, doplnit či odstranit je bez udání důvodu.

Přístup k osobním údajům

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i další zpracovatelé, např. dopravce zboží. Správce je povinen na vaši žádost vás informovat o tom, kdo a jakým způsobem bude vaše osobní údaje zpracovávat a komu mohou být tyto osobní údaje zpřístupněny. Přesný rozsah informace definuje § 12 odst. 2 ZOOÚ.

Správce má právo za poskytnutí informace požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.

Údaje, které jako správci zpracováváme

V rámci internetového obhodu dracicoleti.shop zpracováváme údaje, které nám můžete poskytnout v rámci registrace účtu, vyplnění formuláře, přihlášení k odběru newsletteru, vložení komentáře nebo jiné aktivity související s vaším dobrovolným sdělením osobních údajů. Konkrétně dochází ke zpracováním následujících údajů: Jméno a příjmení, adresu (ulice, číslo popisné, číslo orientační, město a PSČ), email a telefon.

Další nepřímé údaje: IP adresa, Soubory cookies (pro účely fungování webu a jeho procházení)

Doba zpracovávání Vašich osobních údajů

Odesláním formuláře vyjadřujete souhlas s tím, že naše společnost Vás může kontaktovat a informovat o našich produktech a službách. Tento souhlas jste udělili na dobu neurčitou nebo tak dlouho, jak je jinak potřeba k tomu, abychom vám mohli poskytovat své služby a můžete jej kdykoliv odvolat.

Odvolání souhlasu můžete provést písemně na kontaktní adrese či e-mailem.

Shromažďování osobních údajů

Vaše osobní údaje shromažďuje a zpracovává za pomocí formulářů uvedených na webu dracicoleti.shop Správce výhradně v mezích zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění (dále jen Zákon).

Osobní údaje mohou být získány i mimo výše uvedené zdroje, a to prostřednictvím především obchodní činnosti správce.

Informace, které o Vás shromažďujeme, nesdělíme nikomu, používáme je abychom vám poskytli naše služby. Osobní údaje jsou poskytnuty zcela dobrovolně na základě souhlasu a můžete tento souhlas kdykoliv v budoucnu odvolat.

Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů

  • • Pokud si přejete vědět, jaké Osobní údaje o vás uchováváme, nebo pokud si přejete doplnit, opravit, anonymizovat či smazat neúplné, nesprávné či neaktuální Osobní údaje.
  • • Můžete požádat o výmaz Vašich osobních údajů. Právo na výmaz Vám však můžeme odmítnout dle zákonných důvodů a to buď v případě, kdy osobní data potřebujeme k plnění smlouvy, nebo nás k jejich uchování zavazuje právní povinnosti nebo oprávněný zájem správce.
    Vezměte, prosím, na vědomí, že v některých případech, zejména pokud si přejete, abychom Osobní údaje smazali či ukončili jejich zpracovávání, to může znamenat, že vám již nebudeme moci poskytovat naše služby.
  • • Můžete požádat o soubor z důvodu přenesení údajů ve strukturovaném, běžně používaném, strojově čitelném formátu.
  • • Požádat o soubor s Vašimi osobními údaji můžete prostřednictvím žádosti zaslané e-mailem: info@dracicoleti.cz.
  • Správce má právo za poskytnutí služeb ohledně předání informací o Osobních údajích a vykonání požadovaných akcí (výmaz, doplnění, opravení dat, přenesení atd..) požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.

Pokud si myslíte, že společnost DRACI co LETÍ.cz s.r.o. tyto Zásady nedodržela, obraťte se na nás prostřednictvím emailu info@dracicoleti.cz.. V případě oprávněnosti Vaší stížnosti problém identifikujeme a co nejdříve vyřešíme.